Kérjen ajánlatot!

Miben segíthetünk?

Amennyiben kivitelezőt keres, abban is tudunk segíteni!

Több megbízható kivitelező kollégával állunk kapcsolatban, akik közül biztosan találunk olyat, aki megfelelő az Ön számára.

R

Minőség

R

Megbízhatóság

R

Kiszámíthatóság

R

Pontosság

Lépjen velünk kapcsolatba!

13 + 13 =

Szolgáltatásaink

Miért minket válasszon?!

Alapvető filozófiánk

Minőség, megbízhatóság, kiszámíthatóság, pontosság!

Termékeink között megtalálható mind az atmoszférikus (gravitációs), mind a kondenzációs és turbós kémények széles választéka, legyen az rozsdamentes acél, PPS, vagy esetleg alumínium. Emellett egyes gázkazánok gyári indító idomai is fellelhetők kínálatunkban.

Profi kémény, és ami mögötte van…

Az eltelt több, mint egy évtized alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk a kémény gyártás és az ahhoz kapcsoló technológiák, munkafolyamatok terén. Folyamatosan igazodva az igényekhez, igyekszünk lépést tartani a kémény gyártási technológiák fejlődésével, és termékfejlesztésünk során a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazni.

Saját minőségbiztosítási rendszert alakítottunk ki, de továbbra is fontosnak tartjuk, hogy vállalkozásunk megtartsa családias jellegét.

Kéménytechnikai szolgáltatásaink

Gyártunk hagyományos bélelési anyagokat, illetve szigetelt-szerelt kéményeket nyílt égésterű gázkészülékekhez, kandallókhoz, cserépkályhákhoz, illetve forgalmazzuk Magyarországon kapható nagyobb márkák zárt égésterű készülékekhez szükséges indító idomokat.

Kínálatunkban továbbá megtalálható mind az alumínium, mind a műanyag (PPS) és rozsdamentes acél kéményelemek zárt égésterű készülékekhez, legyen az akár turbós vagy kondenzációs.

Egyedi igények kielégítésére is van mód bizonyos feltételek mentén, legyen az akár légtechnikai légbefúvó például.

Pár szó a kéménybélelés kapcsán

Miért szükséges a kéménybélelés? Mert a magas hőfokú égéstermékek többségének savas hatása van, ami idővel meggyengíti a kéményt. Tönkremegy a habarcskötés, meglazulnak és kipotyognak a téglák, eldugulhat a kémény, a mérgező szén-monoxid pedig visszajuthat a lakótérbe. A szakszerű, minőségi kéménybélelés védelmet biztosít Önnek és családjának.

Használjon jó minőségű alkatrészeket, és a kéménybélelés kivitelezését bízza szakemberre!

Keressen fel Minket!

Thermoplus Kémény telephelyei

Jelenleg két területen van telephelyünk, a törökbálinti kis üzemünk mellett az értékesítést és raktározást pestszentlőrinci irodánk végzi.

Kövessen Minket!