Termékeink

EKO

EKO

Tetőjárdák kiváló minőségben

Az EKO gyártója jelentős tapasztalattal bír a tetőjárdák gyártása területén. A gyártás 1990-ben kezdték, családi vállalkozásként. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően most már Európa egyik meghatározó gyártójává nőtte ki magát. Jelentős export piacuk Németország, Ausztria, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Oroszország, Lengyelország.

Magyarországon 2017-től érhetőek el termékeik. A gyártó cég saját teszt laboratóriummal rendelkezik, ahol folyamatos tesztelésnek vetik alá termékeiket, hogy a legjobb minőség kerüljön a felhasználókhoz és a használókhoz – mindenki biztonságban legyen a tetőn!

Mint gyártó cég gyorsan igazodik a helyi, lokális piaci igényekhez.

Miért EKO?

Az EKO tetőbiztonsági rendszereket magas műszaki tartalmú termékek jellemzik. A gyártást 1991-ben kezdték egy kis lakatos műhelyben. A fejlesztés folyamatos. A gyártásban jelenleg több mint 60 munkavállaló dolgozik. Természetesen a géppark is folyamatosan fejlesztett. Figyelik a piaci igényeket, elfogadják a szakemberek visszajelzéseit. A termékek Európa számos országában – most már nálunk is – elérhetőek. A gyártó cég ISO 9001-es minőségirányítási rendszerrel rendelkezik, immáron 2000 óta, melyet folyamatosan a TÜV-NORD ellenőriz. A cég által gyártott termékek rendelkeznek CE minősítéssel is. Megfelelnek az EN 516-os szabványnak, amely a tetőn való biztonságos közlekedésről rendelkezik.

A felhasznált anyagok: gyártási, minőségi acél. Minden egyes termék tűzi horganyzott! Így korrózió állósága minimum 15 év. A termékek több fajta RAL színben is rendelhetőek. Tetőjárda rendszerek megfelelnek az EN 516-os szabványnak. A járófelületek 250mm szélesek. Amelyek a talpak fogadó elemeihez csatlakoznak. A fogadó elemek 15° – 55° közötti szögben állíthatóak. A széles skálájú tartó konzolok lehetővé teszik mindenféle fedésű tetőre való felszerelést, úgymint cserép, pala, zsindely, korc, stb… A rendszer elemeiből az egészen rövid 400mm hosszúságú tetőkilépőktől a több 10m hosszú tetőjárda rendszerekig juthatunk, melyek lehetővé teszik a biztonságos közlekedést a tetőn.

Jelölés: A rendszer elemei –  kiemelten a konzolok – tartalmazzák a gyártó cég márkajelzését egy „E” betű formájában, továbbá a szabványi besorolást EN 516, és a CE jelzést.

Árlista

EKO.pdf

BÍZZA RÁNK A MUnKÁT!

Használjon jó minőségű alkatrészeket, és a kéménybélelés kivitelezését bízza szakemberre!

Kövessen Minket!