Történetünk

Rólunk

Történetünk

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. A jelenlegi forma jogelődje 1988-ban indult, az akkori trendeknek megfelelően GMK-ként, és egészen 1997-ig kizárólag épületgépészettel foglalkoztunk.

Kéményekkel 1998-tól kezdtünk ismerkedni, és még abban az évben megnyitottuk saját műhelyünket, ahol a kémény gyártás a mai napig zajlik. Úgy véltük, nagyobb kihívás a kémény gyártásra és fejlesztésre koncentrálni, ezért 2000-től nem vállaltunk több épületgépészeti munkát.

Filozófiánk

Minőség, megbízhatóság, kiszámíthatóság, pontosság!

Termékeink között megtalálható mind az atmoszférikus (gravitációs), mind a kondenzációs és turbós kémények széles választéka, legyen az rozsdamentes acél, PPS, vagy esetleg alumínium. Emellett egyes gázkazánok gyári indító idomai is fellelhetők kínálatunkban.

Profi kémény

Az eltelt több, mint egy évtized alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk a kémény gyártás és az ahhoz kapcsoló technológiák, munkafolyamatok terén. Folyamatosan igazodva az igényekhez, igyekszünk lépést tartani a kémény gyártási technológiák fejlődésével, és termékfejlesztésünk során a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazni.

Saját minőségbiztosítási rendszert alakítottunk ki, de továbbra is fontosnak tartjuk, hogy vállalkozásunk megtartsa családias jellegét.

Szolgáltatásaink

Gyártunk hagyományos bélelési anyagokat, illetve szigetelt-szerelt kéményeket nyílt égésterű gázkészülékekhez, kandallókhoz, cserépkályhákhoz, illetve forgalmazzuk Magyarországon kapható nagyobb márkák zárt égésterű készülékekhez szükséges indító idomokat.

Kínálatunkban továbbá megtalálható mind az alumínium, mind a műanyag (PPS) és rozsdamentes acél kéményelemek zárt égésterű készülékekhez, legyen az akár turbós vagy kondenzációs.

Egyedi igények kielégítésére is van mód bizonyos feltételek mentén, legyen az akár légtechnikai légbefúvó például.

Kéménybélelés

Miért szükséges a kéménybélelés? Mert a magas hőfokú égéstermékek többségének savas hatása van, ami idővel meggyengíti a kéményt. Tönkremegy a habarcskötés, meglazulnak és kipotyognak a téglák, eldugulhat a kémény, a mérgező szén-monoxid pedig visszajuthat a lakótérbe. A szakszerű, minőségi kéménybélelés védelmet biztosít Önnek és családjának.

Használjon jó minőségű alkatrészeket, és a kéménybélelés kivitelezését bízza szakemberre!

Bízza Ránk a munkát!

Használjon jó minőségű alkatrészeket, és a kéménybélelés kivitelezését bízza szakemberre!

Kövessen Minket!