Termékeink

Tetőfix

Tetőfix

A német Klöber vállalat tetőkiegészítőinek magyarországi forgalmazója, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a tetőfedés során szükséges tartozékokat és kiegészítőket könnyen, gyorsan és megbízhatóan elérhetővé tegye a tetőfedők, kivitelezők, kereskedő partnerek és magánszemélyek számára. Forgalmazzuk a rendszerben gyártott ÉME-vel (Építőipari Műszaki Engedély) rendelkező tetőjárda (kéményseprő járda) rendszert, amely megfelel a kéményseprők elvárásainak.

Klöber a világ tetőtartozékgyártásának éllovasa. Több mint 400 különböző típusú tetőhéjazathoz gyárt teljes kiegészítőrendszert, immár több mint 30 éves tapasztalattal. Folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a Klöber márkanév a csúcsminőség szinonimájává vált ebben a piaci szegmensben.

Vezető szerepének megtartásában nagy szerepet játszik az ácsokkal és tetőfedőkkel folytatott több mint hosszúéves szoros együttműködés és állandó tapasztalatcsere. Ezáltal a Klöber tetőtartozékok technikailag magasan fejlettek, funkciójukat tökéletesen betöltik, és a formatervezésüknek köszönhetően még esztétikai élményt is nyújtanak.

Árlista

Tetőfix.pdf

BÍZZA RÁNK A MUnKÁT!

Használjon jó minőségű alkatrészeket, és a kéménybélelés kivitelezését bízza szakemberre!

Kövessen Minket!