Termékeink

Thermoplus

Thermoplus

Cégünk egyik alappillére maga a gyártás. A hagyományosnak nevezhető gravitációs elvű készülékekhez, különböző anyagvastagságú csöveket és idomokat tudunk kínálni. Az általunk gyártott csövek egyenletes keresztmetszetűek, így a szerelés közbeni méretre vágás esetén is toldhatók, mivel a rendszer elemei tágított-tokos technikával kapcsolódnak egymáshoz.

Füstcső, flexcső, idom kiváló minőségben

Minden cső vagy idom kizárólag ausztenites saválló nemesacélból készül, ami az egyik garanciája a hosszú, tartós használhatóságnak. A másik lényeges jellemzője termékeinknek, hogy olyan hegesztés technológiákat alakítottunk ki, amelyek alkalmazásával az alapanyag kiváló tulajdonságai nem károsodnak. Jól ellenáll a használat során fellépő korróziónak, illetve magas hőmérsékletnek.

A kéménybélés anyagok mellett gyártunk kettősfalú, hőszigetelt szerelt kéményeket is. Ilyen igény esetén mindig a konkrét igénybevételnek megfelelő ajánlattal szolgálunk partnereinknek. A tüzelési paramétereket figyelembe véve optimális hőszigetelést és lemezvastagságot ajánlunk a megrendelőnek.

A helyszíni összeszerelést megkönnyítik az egymáshoz pontosan kapcsolódó csövek, idomok. Termékeink fejlesztése során igyekszünk a kivitelezőkkel folyamatosan konzultálni, mivel a magas minőség és időtállóság mellett fontos szempontunk a minél könnyebb szerelhetőség. A standard méretű elemek mellett egyedi megoldásokat is elkészítünk igény szerint.

Termékeink között megtalálhatóak a Kompozitor Kft. által gyártott és forgalmazott Furánflex kémény rendszerhez szükséges idomok. Gyártunk idomokat az atmoszférikus és a túlnyomásos ún. „Turbo” rendszerhez is. (Az utóbbi flexcső idom család Thermoplus – Kompozitor közös szabadalom.)

Továbbá rengeteg kiegészítő található meg termékpalettánkon, melyeknek konkrét listáját az árlista menüpont alatt lehet megtekinteni. Amit nem tartalmaz az árlista, arra kérjen közvetlenül munkatársainktól ajánlatot.

Árlista

Thermoplus.pdf

BÍZZA RÁNK A MUnKÁT!

Használjon jó minőségű alkatrészeket, és a kéménybélelés kivitelezését bízza szakemberre!

Kövessen Minket!